Boedapest Fietstocht

Boedapest Fietstocht – Boedapest per fiets! Maak een fietstocht met ons, alleen of in een groep, door Boedapest en ontdek de prachtige hoofdstad van Hongarije op een buitengewoon ontspannen en milieuvriendelijke manier. Iedere fietstocht maakt zoveel mogelijk gebruik van de speciale, vrijliggende fietspaden. Om de mooiste bezienswaardigheden van Boedapest te verkennen, kunt u kiezen uit […]

from/per person 25
  • City Tour
  • 2,5 uur
  • 8km, vlak
  • 10 halte
  • Nederlandse gids


Description

Boedapest Fietstocht – Boedapest per fiets!

Maak een fietstocht met ons, alleen of in een groep, door Boedapest en ontdek de prachtige hoofdstad van Hongarije op een buitengewoon ontspannen en milieuvriendelijke manier. Iedere fietstocht maakt zoveel mogelijk gebruik van de speciale, vrijliggende fietspaden. Om de mooiste bezienswaardigheden van Boedapest te verkennen, kunt u kiezen uit een keur van fietstochten, waaronder ook thematische fietstochten. Op verzoek maken wij uiteraard graag een fietstocht op maat, speciaal voor u!

Bij het vertrekpunt van Budabiketours krijgt u op verzoek een helm en een veiligheidsvest.

Boedapest Highlights Fietstocht

29 euro pp; ongeveer 2 uur, 8 km lang. Aanvangstijd: 10.30 uur en 14.00 uur. Vertrekpunt: de Sint Stephansbasiliek (Szent István Bazilika) in het midden van het centrum van Boedapest. Deze fietstocht voert op een veilige en ontspanne manier langs alle belangrijke en bekende bezienswaardigheden van Pest!

Boedapest Night Tour

30 euro pp; ongeveer 2,5 hour, 10 km. Aanvangstijd: 19.30 uur. Vertrekpunt: de Sint Stephansbasiliek (Szent István Bazilika) in het midden van het centrum van Boedapest. Geniet van een overgetelijke fietstocht bij nachtlicht door Boeda én Pest, via vrijliggende fietspaden!

Boedapest Retro Tour

39 euro pp; ongeveer 3 uur, 12 km. Aanvangstijd: 10.30 uur. Vertrekpunt: de Sint Stephansbasiliek (Szent István Bazilika) in het midden van het centrum van Boedapest. We zullen belangrijke bezienswaardigheden zien alsmede weinig bezochte delen van de stad en moderne architectuur. Een fietstocht vol contrasten….

Boedapest Óbuda Tour

39 euro pp; ongeveer 3 uur, 12 km. Aanvangstijd: 10.30 uur. Vertrekpunt: de Sint Stephansbasiliek (Szent István Bazilika) in het midden van het centrum van Boedapest. Een onvergetelijke fietstocht die voert over een eiland en twee bruggen; een enerverende fietstocht door Romeinse periode en kommunistische tijden.

 Szentendre Tour

79 euro pp; 6 uur, 24 km. Aanvangstijd: 12.30 uur. Vertrekpunt: de Sint Stephansbasiliek (Szent István Bazilika) in het midden van het centrum van Boedapest. Langs de Donau, fietsen vanuit hartje Boedapest naar het schilderachtige dorpje Szentendre. In het zomerseizoen gaan we desgewenst terug per boot. Buiten het zomerseizoen met een boemeltrein!

Boeda Kasteeldistrict Tour

29 euro pp; ongeveer 2 uur, 8 km lang. Aanvangstijd: 10.30 uur. Vertrekpunt: de Sint Stephansbasiliek (Szent István Bazilika) in het midden van het centrum van Boedapest. Deze fietstocht voert op een veilige manier langs alle belangrijke en bekende bezienswaardigheden van het Buda Kasteeldistrict!

Schoolreizen

Hongarije en Boedapest met budabike.com: dé ideale bestemming voor een schoolreis! Vraag om de speciale schoolkorting op onze fietstochten of om ideeën voor uw schoolreis. E-mail ons voor een persoonlijk aanbod!

Velencemeer Tour

79 euro pp, ongeveer 10 uur, 40 km. Deze fietstocht is de perfecte combinatie van nature, sport en welzijn terwijl u het échte Hongarije ontdekt per fiets en trein.

Huur een fiets.

Fietsverhuur in het midden van de stad, pal naast de basiliek. Huur een fiets in de ondergrondse parkeergarage!

Prijzen vanaf € 5,= per  vier uur. Alleen stadsfietsen! ID en € 20,= borg vereist!

Buiten de stadbezichtigingen in Boedapest hebben wij ook interessante fietstochten in heel Hongarije! Wij organiseren buitengewone fietstochten rondom het Balatonmeer, waar wij culinarisch genot perfect combineren met wellness sport. Verder is het ook nog mogelijk met ons een sportieve fietstocht naar afgelegen gebieden in het noorden van Hongarije te maken.

Budabike, de natuurlijkste vorm om de stad te (be)leven! Kom en ontdek met ons Budapest.

Questions? Let's Chat
Need Help? Chat with us
BudaBike Tours
We are available
BOOK NOW BOOK NOW